Wij bedanken onze vrijwilligers!

dinsdag 7 december 2021 | Nieuws

Vandaag is het de ‘Nationale Vrijwilligersdag’. Jaarlijks op 7 december worden landelijk vrijwilligers in het zonnetje gezet. En daar sluiten wij ons graag bij aan. Ook dit jaar vonden heel veel bezoekers de weg naar het Spoorpark. Een jaar waarin Corona opnieuw veel invloed had op het leven binnen en buiten, op het dagelijkse leven en het ritme van de dag. Het was fantastisch dat het Spoorpark hen weer een fijne plek kon bieden om elkaar te ontmoeten, voor hun ontspanning, rust of dagelijkse rondje hardlopen. En allemaal hebben ze gezien hoe mooi en schoon het park erbij ligt.

Ruim 50 vrijwilligers, van prikkelateurs, torenwachters, klusteam, waterteam tot groenvrijwilligers werken elke week met hart & ziel en heel veel toewijding samen met Theo, onze groenbeheerder en conciërge. Ook de inzet van het nieuwe team parkcoaches was een succes en werd gewaardeerd. Op deze Nationale Vrijwilligersdag willen we hen dan ook allemaal ontzettend bedanken voor de betrokkenheid en toewijding van weer zo’n fantastisch jaar waarbij het Spoorpark niet meer weg te denken is uit de stad.

Het Spoorpark kan echt niet zonder hen, ze zijn geweldig!

Wil je ook vrijwilliger worden bij het Spoorpark? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@spoorparktilburg.nl en laat weten wat je graag zou willen doen.

Je eigen stukje Spoorpark?

Word ‘Vriend van het Spoorpark’ en adopteer jouw eigen stukje park!

Vergadering of presentatie?

Huur presentatie- of vergaderruimte in het Spoorpark!

Meer nieuws:

In gesprek met de buurt in ‘Buurten over het Spoorpark’

In gesprek met de buurt in ‘Buurten over het Spoorpark’

'Buurten over het Spoorpark' is een gesprek over de betekenis die het Spoorpark voor de buurt heeft (en omgekeerd) . We gaan eerst terug in de tijd, lang geleden was het terrein onderdeel van een gemeenschappelijk gebied ‘De Schijf’. Er liep een waterloop en er was...

Lees meer
Kleine watersalamander gespot in Spoorpark

Kleine watersalamander gespot in Spoorpark

Afgelopen donderdag is de eerste salamander gespot in het Spoorpark (zie foto boven). De salamander werd gevonden door een afvaardiging van de afdeling communicatie van de gemeente Tilburg. Zij waren op 22 september op teamuitje in het Spoorpark en één van de...

Lees meer