Ruimtes in Spoorpark gebouw te huur voor vergadering of presentatie

vrijdag 21 augustus 2020 | Nieuws

Wil jij met je team op een inspirerende plek vergaderen? Of zoek je een locatie om af en toe afspraken te plannen? Het Spoorparkkantoor biedt er een optimale gelegenheid voor. We hebben een vergaderruimte en een presentatieruimte beschikbaar voor jouw vergadering, presentatie of andere bijeenkomst. De vergaderruimte is geschikt voor maximaal 8 personen. Met inachtneming van de huidige COVID 19 regels is dat nu maximaal 4 personen.

Naast de vergaderruimte is het mogelijk om gebruik te maken van de algemene grote ruimte, de presentatieruimte. Deze ruimte is thans geschikt voor bijeenkomsten tot maximaal 20 personen, met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel. De ruimte is voorzien van een beamer, een groot keukenblok, vergadertafels met stoelen. Omdat deze ruimte overdag gebruikt wordt door vrijwilligers van het Spoorpark is de ruimte alleen beschikbaar in de avonduren. In overleg kan de ruimte ook op weekenddagen verhuurd worden.

Inclusief gebruik faciliteiten
Voor beide ruimtes geldt dat er gebruik gemaakt kan worden van de koffie- en theefaciliteiten, flip over, whiteboard, toiletten en gastenwifi.

Wil je daarnaast gebruik maken van een lunch in het park of andere catering? Neem dan contact op met het T-huis en stem het e.e.a. met ze af. En ben je tijdens het vergaderen of werken toe een een frisse neus en wil je je hoofd leeg maken? Maak dan fijn een wandeling door het park, beklim de Kempentoren of ga even pootje baden bij de vijver.

Meer info en kosten
Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten van de verhuur van onze ruimtes? Check dan deze pagina. Daar kun je direct een aanvraag indienen. Heb je eerst nog vragen? Stuur dan een mail naar info@spoorparktilburg.nl.

Je eigen stukje Spoorpark?

Word ‘Vriend van het Spoorpark’ en adopteer jouw eigen stukje park!

Vergadering of presentatie?

Huur presentatie- of vergaderruimte in het Spoorpark!

Meer nieuws:

In gesprek met de buurt in ‘Buurten over het Spoorpark’

In gesprek met de buurt in ‘Buurten over het Spoorpark’

'Buurten over het Spoorpark' is een gesprek over de betekenis die het Spoorpark voor de buurt heeft (en omgekeerd) . We gaan eerst terug in de tijd, lang geleden was het terrein onderdeel van een gemeenschappelijk gebied ‘De Schijf’. Er liep een waterloop en er was...

Lees meer
Kleine watersalamander gespot in Spoorpark

Kleine watersalamander gespot in Spoorpark

Afgelopen donderdag is de eerste salamander gespot in het Spoorpark (zie foto boven). De salamander werd gevonden door een afvaardiging van de afdeling communicatie van de gemeente Tilburg. Zij waren op 22 september op teamuitje in het Spoorpark en één van de...

Lees meer