De Wintertuin wordt driedaags winterdorp

woensdag 9 november 2022 | Activiteiten

Van vrijdag 16 t/m zondag 18 december kun je ‘De Wintertuin’ bezoeken in het Spoorpark. De Wintertuin is een volledig gethematiseerd winterdorp met dagelijks een breed scala aan activiteiten, diverse kerstkramen en optredens van o.a. Tino Martin, Brace, Team Disco Snolly & Johnny Purple.

In De Wintertuin vind je gezellige kampvuurtjes, winterse activiteiten, een echte Oostenrijkse schirmbar, een heuse kerk, een bevroren winterparadijs en gezellige kerstmarkt met allerlei kerst- en cadeauartikelen. Struin langs gezellige kerstkraampjes en dompel je onder in winterse sferen. Bezoek de ‘kerk’ met diverse foodthema-avonden of een stille filmavond en ‘vriesland’ waar een kinderspeelparadijs komt met diverse winterse springkussens.

Op vrijdagavond 16 december wordt De Wintertuin geopend met het Ilovesilentdisco.nl Winterfestival. Kijk hier voor meer info over De Wintertuin of bezoek de Facebook pagina van het evenement.

De Wintertuin is ontstaan als initiatief vanuit de wens om het Spoorpark ook in de decembermaand aantrekkelijk te maken voor bezoekers, dit jaar is De Wintertuin een try-out van 3 dagen waarbij het Spoorpark de nadrukkelijke wens heeft om een langdurig winterevent neer te zetten in de toekomst.

Meer nieuws:

Nieuwe beplanting mogelijk door milde temperatuur

Nieuwe beplanting mogelijk door milde temperatuur

Hoewel het de laatste dagen wel wat frisser is, was het najaar tot nu behoorlijk zacht. Wie herinnert zich de tijd niet dat we al vanaf oktober de dikke winterjas, muts en handschoenen uit de kast haalden? Niks van dit alles dit jaar. Het was regelmatig zelfs heerlijk...

Lees meer
Sinterklaas in het Spoorpark

Sinterklaas in het Spoorpark

Hij komt, hij komt….. De lieve goede Sint komt deze maand maar liefst twee keer op bezoek in het Spoorpark! Op zondag 13 én zondag 20 november komt de Goedheiligman met zijn pieten naar het park. Op zondag 13 november komt de kindervriend rond 12.00 uur met de boot...

Lees meer