BeweegR brengt bewoners De Grote Eik in beweging

donderdag 16 april 2020 | BeweegR, Nieuws

Vanwege het coronavirus zijn veel mensen thuis. Ook de bewoners van de flat ‘De Grote Eik’ vlak naast het Spoorpark komen nauwelijks nog buiten. Doordat het Spoorpark gesloten is missen ze hun dagelijkse wandelingetje en kijken ze uit op een verlaten park.

Op initiatief van BeweegR zijn Fysio Binnenstad en Viva La Fitness met allerlei andere sportmensen, fysio praktijken en Personal training studio’s in contact om op verschillende plaatsen de zogenoemde Balkon trainingen te verzorgen. Vanmorgen verzorgden ze een ‘work out’ sessie van 30 minuten voor de ‘nieuwe buren’. Zo’n 30 bewoners van de flat deden enthousiast mee aan de oefeningen waarvoor de instructie werd gegeven vanaf de stoep onderaan de flat, onder het genot van een opzwepend muziekje.

Met dank aan First Impression voor het kosteloos beschikbaar stellen van de audioapparatuur en de bewoners voor het leuke presentje na afloop voor de instructeurs!

Je eigen stukje Spoorpark?

Word ‘Vriend van het Spoorpark’ en adopteer jouw eigen stukje park!

Vergadering of presentatie?

Huur presentatie- of vergaderruimte in het Spoorpark!

Meer nieuws:

Ben jij de volgende Spoorpark KUBB kampioen?

Ben jij de volgende Spoorpark KUBB kampioen?

Het Spoorpark KUBB kampioenschap is terug! Op zondag 9 oktober wordt voor de tweede keer een gooi naar de prijzen gedaan tijdens het officiële Spoorpark KUBB toernooi. Wie wordt de opvolger van het team Hintergarten 2 dat in september 2021 de eerste winnaar werd?...

Lees meer
Kessels Museum schenkt kunstwerk aan Spoorpark

Kessels Museum schenkt kunstwerk aan Spoorpark

Het Spoorpark is in de geschiedenis van Kessels een historische plek. Op de plek waar het park nu is stond ooit de muziekinstrumentenfabriek, uitgeverij én de woning 'Villa Cecilia' van Mathieu Kessels. Vandaar ook de straatnaam St. Ceciliastraat waaraan het Spoorpark...

Lees meer