Foto: Chris Oomes

Afsluiting 10e Fixeer Foto Feedback Carrousel in Spoorpark

vrijdag 28 januari 2022 | Activiteiten, Nieuws

Vandaag vindt er een bijzondere foto expositie plaats in het Spoorpark en wordt de Foto Feedback Carrousel afgesloten. Bij deze activiteit stuurt een deelnemer 3 à 4 verschillende foto’s naar de volgende fotograaf in de carrousel. De persoon die de foto’s ontvangt kiest er één uit en geeft daar feedback op. Zo krijgt iedereen in de cirkel feedback op zijn of haar foto. Aan het eind van deze maandelijkse cyclus worden alle foto’s geëxposeerd.

De expositie vindt plaats nabij ingang Oost (de hoofdingang) van het Spoorpark van 15:00 tot 17:00 uur.

De Foto Feedback Carrousel is een initiatief van Fixeer Tbg, het Centrum voor Fotografie Tilburg. Fotograven Chris Oomes, Michaël Molenaar en Jordi Schoffelen bouwen aan een community voor iedereen die meer wil met fotografie en beeld. Zowel online als offline kunnen mensen elkaar ontmoeten die iets met fotografie en beeld willen doen. Zij zijn een centrum voor fotografie waar fotografen, beeldmakers en verhalenvertellers elkaar kunnen vinden. Waar ze van elkaar kunnen leren en waar ze geïnspireerd kunnen raken. Ook als je wat meer vaardigheden wil ontwikkelen kun je er terecht. Daarnaast worden er lezingen verzorgd, is er het maandelijkse fotocarré en zijn er cursussen/workshops en exposities, op de locatie Wijkcentrum Nieuwe Stede, Capucijnenstraat 156 in Tilburg.

Meer weten of meedoen?
Ben je nu geïnspireerd en wil jij de volgende keer ook deelnemen? Meld je dan aan via een mail naar Fixeer (fixeer.tbg@gmail.com) waarin je je voorstelt en je motivatie geeft waarom je graag mee wil doen.
Kijk voor meer info op fixeer-tbg.nl/fffc/.

Je eigen stukje Spoorpark?

Word ‘Vriend van het Spoorpark’ en adopteer jouw eigen stukje park!

Vergadering of presentatie?

Huur presentatie- of vergaderruimte in het Spoorpark!

Meer nieuws:

In gesprek met de buurt in ‘Buurten over het Spoorpark’

In gesprek met de buurt in ‘Buurten over het Spoorpark’

'Buurten over het Spoorpark' is een gesprek over de betekenis die het Spoorpark voor de buurt heeft (en omgekeerd) . We gaan eerst terug in de tijd, lang geleden was het terrein onderdeel van een gemeenschappelijk gebied ‘De Schijf’. Er liep een waterloop en er was...

Lees meer
Kleine watersalamander gespot in Spoorpark

Kleine watersalamander gespot in Spoorpark

Afgelopen donderdag is de eerste salamander gespot in het Spoorpark (zie foto boven). De salamander werd gevonden door een afvaardiging van de afdeling communicatie van de gemeente Tilburg. Zij waren op 22 september op teamuitje in het Spoorpark en één van de...

Lees meer